Nyheter

Ditt barnebok-forlag

MATGLEDEN av Celina Karine

MATGLEDEN setter fokus på tilberedningsmetoder, farger, næring, hygge og et bevisst kjøkken. Boken inneholder enkelt overkommelige oppskrifter og informasjon som både matentusiaster og nybegynnere vil finne nyttig og inspirerende. 

MATGLEDEN

Celina Karine mener at et plantebasert kosthold ikke bare gjør godt for dyrevelferden, miljøet og helsen – men også matgleden. Med alt fra enkle steg for steg oppskrifter på en variasjon av ulikt tilbehør og toppinger, til frokost, lunsj, middager og desserter, er boken en variert og innholdsrik kokebok. Denne utradisjonelle kokeboken gir i tillegg deg som leser et eksklusivt innblikk i forfatterens personlige matreise, på godt og vondt. Celina Karine åpner opp om barndom, sykdom og de mange ulike fasene av matgleden som så sterk definerer henne. MATGLEDEN er norskprodusert hos Svanemerket trykkeri og består av CO2-nøytralt materiale produsert av landbruksavfall.

OM FORFATTEREN

Celina Karine Myhra har siden 2014 delt hverdagen sin med titalls-tusener seere på YouTube og følgere på Instagram. Hun inspirerer innen alt fra skjønhnet og velvære til interiør- og reisetips – men størst av alt er matgleden. Med boken MATGLEDEN debuterer hun som forfatter i en alder av 24 år. Celina Karine ønsker å spre matglede og normalisere et plantebasert kosthold, uten nødvendigvis å sette merkelapper.

Boken kan bestilles her:

NYHETER! LEK OG LÆR MED BARBIE og BRANNMANN SAM

Lek og lær med Barbie

Oppdag Barbies fantastiske verden.
Her har du det moro med mange forskjellige aktiviteter som du kan utføre med den nye regnbueblyanten som følger med boken.
I tillegg følger det med plakat og klistremerker.

Lek og lær med Brannmann Sam

Oppdag Brannmann Sams fantastiske verden.
Her har du det moro med mange forskjellige aktiviteter som du kan utføre med den nye regnbueblyanten som følger med boken. Lær å skrive, regne samt bruke farger.
I tillegg følger det med plakat og klistremerker.