Kokebøker

Isbn: 9788278885550  kr.450,-
Isbn: 9788278885550 kr.450,-

Med boken MATGLEDEN debuterer Celina Karine Myhra som forfatter i en alder av 24 år. Celina Karine ønsker å spre matglede og normalisere et plantebasert kosthold, uten nødvendigvis å sette merkelapper. MATGLEDEN setter fokus på tilberedningsmetoder, farger, næring, hygge og et bevisst kjøkken. Boken inneholder enkelt overkommelige oppskrifter og informasjon som både matentusiaster og nybegynnere vil finne nyttig og inspirerende.

Isbn: 9788278880630  kr.349,-
Isbn: 9788278880630 kr.349,-

Nordiska nastionalretter!

Boka er på svensk og har oppskrifter på retter fra forskjellige regioner i Norge, Finland, Sverige, Danmark, Island og Færøyene. Hver regions kultur, historie og mattradisjoner blir presentert, og kokker fra de forskjellige landene presenterer sine favorittretter og landets tradisjonelle og mest populære retter. Har register. Boken er puteinnbundet med smuss cover. Boken er på 504 sider

Isbn: 9788278880227  kr.390,-
Isbn: 9788278880227 kr.390,-

Boken er et omfattende verk som tar for seg lokale norske mattradisjoner og oppskrifter fra det ganske land. Boken er rikt illustrert med fantastiske bilder. En nytelse, selv før maten er ferdig servert. Forfatter er Arne Brimi og Ardis Kaspersen. De har produsert dette mesterverk med mer enn 1100 retter, i samarbeid med 6 andre mesterkokker. Boken er på totalt 352 sider.

Isbn: 9788278881545  kr.199,-
Isbn: 9788278881545 kr.199,-

VELKOMMEN til en matglad reise i matkunstens mekka; Frankrike og Italia! Vi har vært så heldige å få noen av disse to landenes beste kokker til å presentere sine favorittoppskrifter og historien rundt disse oppskriftene i denne fargerike boken. Resultatet er en enestående presentasjon av fransk og italiensk gastronomi. Her finner du hverdagsmast og festmat - passende for alle anledninger.

Isbn: 9788278880647  kr.299,-
Isbn: 9788278880647 kr.299,-

Norges nasjonalretter          på tysk.   Boken er et  omfattende verk som tar for seg lokale norske mattradisjoner og oppskrifter fra det ganske land. Boken er rikt illustrert med fantastiske bilder. En nytelse, selv før maten er ferdig servert. Boken har mer enn 1100 retter, Boken er på 352 sider.

Isbn: 9788278880647  kr.299,-
Isbn: 9788278880647 kr.299,-

Nordic national recipes! 

Boka er på engelsk og har oppskrifter på retter fra forskjellige regioner i Norge, Finland, Sverige, Danmark, Island og Færøyene. Hver regions kultur, historie og mattradisjoner blir presentert, og kokker fra de forskjellige landene presenterer sine favorittretter og landets tradisjonelle og mest populære retter. Har register. Boken er puteinnbundet med smuss cover. Boken er på 504 sider